Veled vagyunk

Régi-új vezetés a Vasutasok Szakszervezeténél

2019. május 18. - Magyar Szakszervezet

melegja_nos.jpg

Megerősítette a Vasutasok Szakszervezete XIX. kongresszusán az eddig vezetőket, így továbbra is Meleg János áll a szervezet élén.

Újabb négy évre bizalmat kapott a Vasutasok Szakszervezete jelenlegi vezetése. A VSZ tisztújító kongresszusa május 17-én késő estébe nyúló szavazáson Meleg János elnököt, Horváth Csaba szervezetpolitikai alelnököt és Zlati Róbert érdekvédelmi alelnököt nagy többséggel megerősítette eddigi pozíciójában. A 99 küldöttől Meleg János  90,Horváth Csaba 67 és Zlati Róbert 65 szavazatot kapott.

A szakszervezet XIX. kongresszusán meghívottként jelen volt és felszólalt Fónagy János államtitkár, Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) elnöke és több szomszédos ország szakszervezeti vezetője is. Elfogadta a meghívást Sabine Trier, az Európai Szállítási Dolgozók Szövetsége (ETF) főtitkárhelyettese is.

A VSZ újraválasztott vezetése ígéri, a megkezdett úton irányítja tovább a szervezetet, mert Meleg János elnök szerint erre ma a kongresszus egyértelmű felhatalmazást adott. Az elnök hozzátette, ha lehet, akkor az eddigieknél is határozottabban, s ha kell, még harcosabban fognak fellépni a munkavállalók érdekeiért. 

(Fotó: MTI) 

A bejegyzés trackback címe:

https://veledvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6814832976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása